top of page
Oruzheinaja-2.jpg
ump-hover-yellow.png

ASEET & LISÄVARUSTEET

Monipuolinen ja laaja asearsenaalimme on ylpeydenaiheemme. Asehuoneestamme löydät aidontuntuiset kopiot legendaarisista aseista ympäri maailmaa. Aseiden paino ja ulkonäkö, materiaalit, rekyyli, hylsyn ulosheitto, laser-, lämpö- ja optiset tähtäimet, valot, valojuovaammukset ja monet muut tekijät takaavat sen, että pelielämys tuntuu aidolta ja realistiselta. 

Voit valita pistooli, Aloittelija, Premium- tai VIP-aseiden välillä. VIP-aseiden ominaisuuden ovat hyvin lähellä oikeita aseita. Muovikuulien lentonopeus on säädetty turvalliselle 117 m/s tasolle. Lisäksi voit vuokrata jopa kranaattiheittimen ja kranaatteja.

PREMIUM LUOKAN ASEET
Klikkaa kuvaa, saadakseen enemmän tietoa aseesta

Premium aseet ovat oikeiden aseiden aidontuntuisia replikoita, joissa on esim. bolt lock ja recoil shock systeemi. Lisäksi näissä aseissa on asennettu punapiste-ja holotähtäimet, jotka parantavat tarkuuttaa. Aseiden lähtönopeus on säädetty turvalliselle 1,4J tasolle.  

Basic aseet
PISTOOLIT
Suuri pistooli valikoima

Pistoolit ovat oikeiden pistooleiden aidontuntuisia replikoita, joissa on esim. bolt lock ja recoil shock systeemi. Kaikki pistoolit toimivat CO2 tai GreenGas kaasuilla. Aseiden lähtönopeus on säädetty turvalliselle 1,4J tasolle.  Suositellaan lisäaseeksi.

Pistoolit
VIP LUOKAN ASEET
Suuri VIP aseiden valikoima

VIP-aseiden ominaisuuden ovat hyvin lähellä oikeita aseita. Kaikki VIP aseet toimivat CO2, sähköllä tai GreenGas kaasuilla. Aseiden lähtönopeus on säädetty turvalliselle 1,4J tasolle. VIP Aseet suositellaan kokeneille pelaajille.

VIP guns
ALOITTELIJA PAKETIN ASEET
Suuri "Aloittelija" paketin aseiden valikoima

Aloittelija paketin aseet ovat kaikista edullisimmat, mutta eivät omista erkoisia ominaisuuksia.