top of page
124151.png

PRICE LIST 

 

Päivitetty 22.03.2022

 

Jäsenyys on henkilökohtainen. Alle 18-vuotiaan henkilön sopimuksen allekirjoittaa huoltaja, joka on myös vastuussa maksuista. Asiakkaan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

 

1. Maksaminen


1.1. ASA jäsenyys alkaa siitä päivästä, kun aktivoit jäsenyytesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan sovittu aloitusmaksu ja harjoittelumaksu.

1.2. Sovittu harjoitusmaksu veloitetaan kuukausittain etukäteen asiakkaalta niin kauan kunnes kanta-jäsenyyssopimus irtisanotaan.


1.3. Jäsenyyden voit irtisanoa milloin tahansa omasta profiilista.


1.4. 16-17-vuotias voi hankkia ASA Airsoft Areenan jäsenyyden, jos hänellä on voimassa oleva maksukortti. Vaihtoehtoisesti alaikäisen ASA pelimaksun voi maksaa vanhempien maksukortilla. Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia. Isompiin ostoksiin vaaditaan vanhempien suostumus/maksukortti. 

2. Sisäänpääsy

2.1. Päästäksesi pelaamaan ASA Airsoft Areenalla tulee sinulla aina olla mukana ASA rannekke. Rannekkeen saat noutamalla sen ASA Airsoft Areenan kassalta. 

2.3. Ranneke on areenan omaisuus ja se on palautettava jäsenyyden päädyttyä.

3. Jäsenyyden hallinta


3.1. ASA Airsoft Areenan jäseneenä hallitset omaa jäsenyyttäsi oman profiilin kautta. Siellä voit mm. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi ja päättää asiakkuutesi, kun sinulle sopii. 


3.2. ASA Airsoft Areenan jäseneenä olet vastuussa omien tietojen päivittämisestä. ASA Airsoft Areena ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista. Kaikki muutokset tulee tehdä oman profiilin kautta. 


3.3. Kaikki asiakkuutta koskevat kysymykset tulee tehdä ASA Airsoft Areenan nettisivulla kohdasta ”Yhteystiedot”. 

3.4 Tilaamalla jäsenyyden hyväksyt areenan käyttöehdot ja säännöt
 

4. Sopimuksen päättäminen
 

4.1. Etämyynnissä asiakkaalla on ostopäivästä laskien 14vrk peruuttamisoikeus, jonka aikana sopimus on päätettävissä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

4.2 ASA Airsoft Areena lähettää muistutuksia epäonnistuneista maksusuorituksista sähköpostilla. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu, asiakkuus päätetään automaattisesti.

4.3. ASA Airsoft Areenan jäsenyys on henkilökohtainen. Rannekketta ei saa lainata/siirtää muille henkilöille. Jos päästät sisään jonkun toisen sinun henkilökohtaisella rannekkeella, niin  jäsenyys katkaistaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata. 

5. Yleiset ehdot

 

5.1 Mahdolliset hinnanmuutokset ilmoitetaan viimeistään kuukautta ennen uuden hinnaston voimaan saattamista.

5.2 Arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten vastaavien viranomaismaksujen aiheuttamat hintamuutokset voidaan tehdä ilman erillistä ilmoitusta kaikkiin sopimuksiin.

5.3 ASA Extreme Arena varaa oikeuden muuttaa sopimuksen ehtoja. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaille kuukautta ennen muutosta.

bottom of page