lk.jpg
knifes-hover-yellow.png

HINNASTO OSASTO

MINULLA EI OLE OMIA VARUSTEITA

no_ammo-min.jpg

ALL INCLUDE

АSА AirSoft Аrеnа tarjoaa “all include”-paketit. Alkaen 35,00€/tunti saat varusteet ja suojat kaiken vaikuttavimmalle taistelukokemukselle elämässäsi. Ota haaste vastaan ja taistele ASA AirSoft Arenan taistelukentällä.

Tarjoamme airsoft-tarvikkeita edulliseen hintaan juuri sinulle. Muista kysyä ASA:lta meille alennuskoodi

110338065_281534096266365_66564708559947

MINULLA ON OMAT VARUSTEET

predator-min.jpg

HINNAT AIRSOFT HARRASTAJILLE

Olet varmasti tietoinen siitä mikä on airsoft, jos omistat kaikki tarvittavat varusteet. Suosittelemme käydä pelaamassa meidän Euroopan suuremmalla taisteluareenalla ja saada enemmän kokemusta. Takaamme, että pelin vauhti on tosi nopea ja adrenaliini pääsee maksimiin.

OLEN TULOSSA RYHMÄN KANSSA

3chela4-min.jpg

TYKY, JUHLA JA YKSITYISTAPAHTUMAT

Oletko suunnittelemassa tilaisuuden? Tai ehkä haluat haastaa työkavereita, kilpailijoita tai jopa pomoasi? ASA AirSoft Arena tarjoaa laajan valikoiman palveluita. hinta alkaen 50,00€/tunti per sotilas. unohtumattomat taistelun kokemukset, erinomainen virkistys saunassa ja lounasravintolan palvelut odottavat teitä ASA Airsoft Areenalla.

MINULLA EI OLE TARPEEKSI VARUSTEITA

rent-min.jpg

VUOKRAAMO

Meillä areenalla on laaja airsoft-univormu valikoima, joka on vuokrattavissa. Koko asevarasto on avoinna sinulle. Jos pelin aikana on loppunut kuulat, kaasu, paristot, niin meiltä saat kyseiset tuotteet paikan päällä: Blaster kuulat, sekä CO2- ja GreenGas-kaasupulloja.