top of page
124151.png

ОРУЖЕЙНАЯ

ASA Airsoft Areenan sopimusehdot

Kausikortti

1. ASA jäsenyys alkaa siitä päivästä, kun aktivoit jäsenyytesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan aloitusmaksu 25,00 € ja harjoittelumaksu 45€
2. Jäsenyyden voit irtisanoa milloin tahansa omasta profiilista. 
3. ASA Airsoft Areenan jäsenyksen ikäraja on 13 vuotta. Tarvittaessa voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Jos osoittaudut alle 13 vuotiaaksi, katkaisemme jäsenyyksesi välittömästi, emmekä korvaa jo maksettuja jäsenyysmaksuja. 
4. 16-17-vuotias voi hankkia ASA Airsoft Areenan jäsenyyden, jos hänellä on voimassa oleva maksukortti. Vaihtoehtoisesti alaikäisen ASA pelimaksun voi maksaa vanhempien maksukortilla. Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia. Isompiin ostoksiin vaaditaan vanhempien suostumus/maksukortti. 


Sisäänpääsy

1. Päästäksesi pelaamaan ASA Airsoft Areenalla tulee sinulla aina olla mukana ASA rannekke. Rannekkeen saat noutamalla sen ASA Airsoft Areenan infopisteeltä 
2. ASA Airsoft Areenan asiakkuus on henkilökohtainen. Rannekketta ei saa lainata/siirtää muille henkilöille. Jos päästät sisään jonkun toisen sinun henkilökohtaisella rannekkeella, tällaisissa tilanteissa jäsenyys katkaistaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata. 


Asiakkuuden hallinta

1. Jäsenyyden päättyessä irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. 
2. ASA Airsoft Areenan jäseneenä olet vastuussa omien tietojen päivittämisestä. ASA Airsoft Areena ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista. Kaikki muutokset tulee tehdä oman profiilin kautta. 
3. Kaikki asiakkuutta koskevat kysymykset tulee tehdä ASA Airsoft Areenan nettisivulla kohdasta ”Yhteystiedot”. 


Maksaminen

1. Sopimuksen hyväksynyt antaa suostumuksensa siihen, että kuukausimaksu veloitetaan hänen ilmoittamasta tililä auttomatisesti jäsenkortin voimassa olo aikana. 
2. ASA Airsoft Areena lähettää muistutuksia epäonnistuneista maksusuorituksista sähköpostilla. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu, asiakkuus päätetään automaattisesti ja maksun perintä siirtyy perintätoimistolle. 


Turvallisuussäännöt

1. Asiakas on itse vastuussa siitä että ASA Airsoft Arenan tarjoamat palvelut sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistaa asian lääkäriltään. Osallistuminen peleihin ja harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla. Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita ja varusteita niiden käyttöohjeiden ja mahdollisen opastuksen mukaisella tavalla. Ampuma-alueelle astuessa on aina noudatettava ohjaajan antamia turvallisuus- ja tekniikkaohjeita. 
2. Loukkaantumisvaaran takia alle 16 – vuotias voi harjoitella ja osallistua peleihin ainoastaan saatuaan siihen vanhempien kirjallisen luvan. 
3. ASA Airsoft Arena ei hyväksy doping- tai huumausaineita. Asiakas tai henkilökunta ei saa käyttää missään muodossa suorituskykyä kohottavaa ainetta (doping – aineet) tai huumeita lukuun ottamatta lääkärin määräämiä lääkkeitä. Doping – aineiksi luetellaan World Anti-Doping Agency (WADA) määrittelemät aineet. Tupakointi ei ole sallittua missään ASA Airsoft Arenan tiloissa. Alkoholin, päihteiden tai Suomen 
4. Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena oleva henkilö poistetaan ASA Airsoft Arenan ampuma alueelta välittömästi. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä, on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle. 
5. Sopimusehtojen tai viihtyvyyssäännösten rikkomuksissa voi ASA Airsoft Areena irtisanoa asiakkuuden ilman ennakkovaroitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata. 


Järjestyssäännöt

1. Muiden asiakkaiden häiritseminen on kiellettyä. Erilaisten tuotteiden ja palveluiden kaupustelu ASA Airsoft Arenalla on kiellettyä ilman lupaa. 
2. Valokuvaaminen ilman henkilökunnan lupaa on kielletty ASA Airsoft Arenan tiloissa. 
3. Asiakkaan tulee käyttää puhtaita harjoitusvaatteita ja sisäliikuntakenkiä sekä huolehtia henkilökohtaisesta puhtaudesta ja hygieniasta. Parranajo tai karvojen poisto ei ole sallittua suihkutiloissa. 
4. Asiakkaan tulee ottaa allergikot huomioon käyttämällä hajusteita kohtuudella. 
5. ASA Airsoft Arenalta tulee poistua aukioloaikojen puitteissa. Sulkemisaikaan ei saa olla enää pukuhuoneessa tai ampuma alueella. 
6. ASA Airsoft Arena ei vastaa arvoesineiden häviämisestä tai vahingoittumisesta aiheutuvista vahingoista. 
7. Mikäli asiakas rikkoo näitä sääntöjä, käyttäytyy muuten hyvien tapojen vastaisesti tai vahingoittaa tahallisesti ASA Airsoft Arenan omaisuutta, siitä seuraa vahingonkorvausvelvollisuus ja ASA Airsoft Arenalla on oikeus perua asiakkaan voimassa oleva asiakkuus välittömästi. 
Mikäli ASA Airsoft Arenan siisteydestä, palvelusta tai henkilökunnasta on huomautettavaa, pyydetään siitä ilmoittamaan välittömästi klubin johdolle. Ajan tasalla olevat yhteystiedot löytyvät www.airsoft-arena.fi. 

Kiitos että noudatat yhteisiä turvallisuus- ja järjestyssääntöjämme. Kunnioittamalla niitä harjoittelu ASA Airsoft Arenalla on turvallista ja viihtyisää. 


TURVALLISUUS

1. Itsestäänselvistä asioista johtuen oikeat ampuma-aseet ja terä-aseet ovat kiellettyjä (myös muidenkin kuin pelinjärjestäjien taholta) 
2. Suojalasit ovat pakolliset, koska pelissä käytetään airsoft-pyssyjä. Suojalasien on suojattava 100% silmät. 
3. Airsoft -pyssyn lähtönopeus testataan kronomittarilla, korkein sallittu teho on K12 peleissä 1,2J ja K16 peleissä 1,4J
4. Älä ammu sellaista vastapuolen pelaajaa, jolla ei ole jostain syystä suojalaseja päässä vaan varoita häntä ja ilmoita tapahtuma pelin järjestäjille
5. Sääntöjen rikkomista seuraa vähintään varoitus ja mikäli varoituksia kertyy useampia pelaaja voidaan eliminoida pelistä, erottaa pelistä ja/tai kieltää osallistumisesta tuleviin peleihin. 


TAUKOJA

1. Pelin aikana tauot on asiakan vastulla. ASA AirSoft Arena ei hyvitä peliaikoja jos asiakas kuluttaa oma peliaika tauolla. 


KÄYTTÄYTYMINEN

1. Pelaajilta odotetaan rehtiä ja ystävällistä käyttäytymistä. Pelaajat jotka eivät osaa käyttäytyä asiallisesti voidaan erottaa pelistä. Tämä takaa hyvät välit pelaajilla ja pelin sujuvan toteuttamisen. 

bottom of page