top of page
Oldsite.png
cherep.png

Airsoft Areena

Jos harrastat softaamista ja sinulla on kaikki omat varusteet, tämä osio on sinua varten.

Euroopan suurin kuulapeliareena!

Airsoft Arena on Euroopan suurin lämmitetty ympärivuotinen kuulasotakaupunki. 1 700 neliömetriä, kolme kerrosta, kymmeniä huoneita, portaita, siltoja, yli sata erilaista perus- ja VIP-valikoiman asetta, mukavat varusteet ja turvalliset suojavälineet tekevät pelielämyksestä todella realistisen, laadukkaan ja unohtumattoman. Airsoft Areena sijaitsee Keravalla vain 25 minuutin matkan päästä Helsingistä, meille pääsee helposti niin omalla autolla kuin junallakin.

PELIIN VALMISTAUTUMINEN JA VARUSTEET

Suosittelemme aina ilmoittautumaan peleihin pelikalenterin kautta pelipaikan varmistamiseksi. Pelien aloitusajat ovat viitteelisiä, mutta suosittelemme tulemaan ajoissa ohjeistusta ja varusteiden pukemista varten (noin 30min. ennen pelin alkua). ​

Pelin kulku

Avoimissa peleissä ei ole peliohjaaja vaan pelaajat sopivat keskenään pelimuodoista. ASA Airsoft Areena tarjoaa erilaisia pelimuotoja julkisia pelejä varten. (lipunryöstö, pankin ryöstö, pommin purku jne.). Ohjatuista peleistä tiedoitetaan erikseen Facebook, Instagram, VK ja nettisivujen kautta

Ennen peliä

Valitse sopiva lippu täältä

Saavu paikalle 30 min. ennen pelivuorosi alkua. Ennen peliä hoidetaan maksut, peliin ohjeistaminen, joukkueiden jako ja varusteiden pukeminen.

Tutustu myös sääntöihin ennen kun saavut paikalle.

Mitä mukaan?

Ota mukaan silmä ja naamasuojan, sekä airsoft-aseen.

Alle 16v. pitää olla mukana myös huoltajan suostumus dokumentti

Peleihin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu peleihin ennakkoon. Näin varmistat paikkasi myös julkisissa peleissä haluamanasi ajankohtana. Varaa pelit pelikalenterin kautta.

ump_new.png

Varusteet

Ennen saapumusta tarkista, että varusteet vastaavat ASA Airsoft Areenan vaatimuksia. Tarvittaessa aseen lähtönopeuden voi tarkistaa myös paikan päällä.

Paikan päällä voit ostaa kuulat ja kaasut.

Säilytyslokeroita

Lompakoita, puhelimia, timantteja, maitohampaita, äidin valokuvia ja muita arvotavaroita varten asiakkaiden on käytössä säilytyslokerot. Lokerot sijaitsevat asehuoneessa ja ovat koko ajan videovalvonnan alla. Vaatelokeroita varten tarvitsen oman kaappi lukon. 

ASA Jäsenyys

Jos pidit todella areenan palveluista, voit liittyä ASA jäseneksi ja hyödyntää tarjouksiamme/etuja. 50 eurolla kuukaudessa voit tulla jäseneksi ja pelata joka päivä aukioloaikojen puitteissa. 25 euron lisämaksulla voit hankkia itsellesi oman kaapin pukkarissa, jossa voit säilyttää kaikki varusteet.

bottom of page