top of page

COVID-INFO: UPDATED 04.12.2021Tartuntalain pykälään 58 d perustuva päätös tilojen käytöstä koskee laajasti erilaisia asiakas- ja yleisötiloja (esimerkiksi kaupat, urheilutilat, kirjastot, museot ja teatterit) Uudellamaalla. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä.Täytämme kaikki viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita. 2.12.2021 ilmoitetun päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.


Näin toimimme:


  1. Pyydämme välttämään turhaa oleskelua pukutiloissa ja respawn alueella.

  2. Airsoft-pelin aikana turvavälit on helppo pitää ja mahdolliset lähikontaktit ovat hyvin lyhytkestoisia. Pelejä käydään turvallisella etäisyydellä suuressa tilassa (1700m2, kolme kerrosta), jossa on tehostettu ilmanvaihto. (yhtäaikaisia pelaajia max 40).

  3. Peleihin pääsevät vain ja ainoastaan rekisteröidyt pelaajat.

  4. Pyydämme jakautua tasaisesti respawn alueelle (max. 20 hlö per. respa). Huomioithan, että voit jättää varusteesi myös pukuhuoneesen.

  5. Lisäämme pöytiä respahuoneiden ulkopuolelle (verhoitetun alueen taakse), jotta lähikontaktien määrä olisi vielä pienempi myös taukojen aikana. Pyydämme käyttämään molempia tiloja (10hlö. per tila), jotta oleskelu ASA Airsoft Areenalla olisi turvallisempi.

  6. Avaamme myös asehuoneiston käytävän, jotta pelaajille olisi helpommin päästä respoihin.

Koronapassi ei ole käytössä toistaiseksi.


Tämä tarkoittaa, että olemme edelleen avoinna ja meillä voi taistella turvallisesti.


Kiitos että noudatat yhteisiä turvallisuus- ja järjestyssääntöjämme. Kunnioittamalla niitä harjoittelu ASA Airsoft Arenalla on turvallista ja viihtyisää.


Ystävällisin terveisin,


ASA Tiimi

コメント


bottom of page