top of page

Olemme edelleen aukiSeuraamme ja noudamme voimassa olevien rajoitusten vaatimuksia.


Hallitus on pitänyt tiedotustilaisuuden 25.2.2021 jossa esitettiin sulkutoimia ja uusia rajoituksia jotka a astuvat voimaan 8.3.2021. Tämän lisäksi Etelä-Suomen Aluevirasto on tehnyt 26.2.2021 päätöksen tiettyjen julkisten asiakastilojen sulkemisesta PK-seudulla.


Täytämme kaikki viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita. 25.2.2021 ilmoitetut toimet eivät koske alakouluikäisiä (alle 12v.). Annetut suositukset ja rajoitukset koskevat julkista harrastustoimintaa, eikä yksityisten elinkeinonharjoittajien toimintaa ole rajoitettu.


26.2.2021 on astunut voimaan Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tekemä päätös, joka koskee asiakas-ja yleisötilojen sulkemisesta pääkaupunkiseudulla 1.3.2021 -14.3.2021 väliselle ajalle (ei koske tiloja, joissa on max. 10 henkilöä samaan aikaan eikä päätös koske lasten ohjattua harrastustoimintaa).


Miten toimimme?

  • Tehostamme varusteiden desinfioinnin vielä enemmän.

  • Pelaajien max. määrä on nyt 10.

  • Tarvittaessa ohjeistukset ja varusteiden pukeminen tehdään pieninä ryhminä siten, että eri ryhmien välille pystytään järjestämään vähintään 2 metrin etäisyys.

  • Airsoft ja laser-pelin aikana turvavälit on helppo pitää. Pelejä käydään turvallisella etäisyydellä suuressa tilassa (1700m2, kolme kerrosta), jossa on tehostettu ilmanvaihto. (yhtäaikaisia pelaajia nyt max 10)

  • Peleihin pääsevät vain ja ainoastaan rekisteröidyt pelaajat.

  • Voit tilata yksityisen pelin omalle porukalle normaali hinnoilla.


Tämä tarkoittaa, että olemme edelleen avoinna ja meillä voi taistella turvallisesti.

Toivomme, että tulette taistelemaan meidän areenalla. Airsoft, IPSC ampumarata, laser-ja nerf-pelit ovat avoinna varauksia varten.


Voit tukea meitä ostamalla airsoft 10 tunnin lipun tai tilaamalla laser-ja nerf-pelin. Kerro myös meistä ystäville ja tutuille, sekä arvioi meidän toimintaa googlen kautta https://g.page/airsoftarenafinland/review?gm


Kiitos että noudatat yhteisiä turvallisuus- ja järjestyssääntöjämme. Kunnioittamalla niitä harjoittelu ASA Airsoft Arenalla on turvallista ja viihtyisää.


Ystävällisin terveisin,

ASA Tiimi


Comments


bottom of page