top of page

ASA Airsoft Akatemian tiedote

Päivitetty: 4. maalisk. 2021
Pelipaikkojen pienentäminen ja uuden vuoron avaaminen


26.2.2021 on astunut voimaan Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tekemä päätös, joka koskee asiakas-ja yleisötilojen sulkemisesta pääkaupunkiseudulla 1.3.2021 -14.3.2021 väliselle ajalle (ei koske tiloja, joissa on max. 10 henkilöä samaan aikaan eikä päätös koske lasten ohjattua harrastustoimintaa).


Tämän vuoksi ASA Airsoft Akatemian pelipaikkoja on muutettu ja max. määrä on nyt 10 pelaaja samanaikaisesti. Osa pelaajista ei päässyt valitettavasti tämän viikon akatemian tunneille, jonka takia olemme päättäneet toimia seuraavalla tavalla:


  1. Jos sinulla on voimassa oleva akatemian kausikortti etkä ole päässyt tämän viikon tunnille, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Siirrämme akatemian kausikortin voimassaoloaikaa viikolla eteenpäin.

  2. Avaamme ensi viikolla toisen ASA Airsoft Akatemian pelivuoron klo. 16:00-18:00, jotta kaikille halukkaille riittäisi tilaa. Ilmoittautuneita pelaajia pitää olla vähintään 5, jotta akatemian pelit pidettäisin.

  3. Saavu paikalle noin 30min. ennen peliä. Menetät pelipaikkasi, mikäli tulet myöhässä.

Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme muutoksista, mikäli niitä joudutaan tekemään.


Kiitos että noudatat yhteisiä turvallisuus- ja järjestyssääntöjämme. Kunnioittamalla niitä harjoittelu ASA Airsoft Arenalla on turvallista ja viihtyisää.

Ystävällisin terveisin,

ASA Tiimi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page