top of page
cherep.png

AIRSOFT AREENA

Euroopan suurin taktinen taisteluareena odottaa!

kompas.png

Euroopan suurin taisteluareena

bashnya.png

1700 m2 pelitilaa

3.png

3 kerrosta ja kymmeniä huoneita

nozhi.png

Erilaisia pelimuotoja

Euroopan suurin kuulapeliareena!

Airsoft Arena on Euroopan suurin lämmitetty ympärivuotinen kuulasotakaupunki. 1 700 neliömetriä, kolme kerrosta, kymmeniä huoneita, portaita, siltoja, yli sata erilaista perus- ja VIP-valikoiman asetta, ainutlaatuinen osumatunnistusjärjestelmä, mukavat varusteet ja turvalliset suojavälineet tekevät pelielämyksestä todella realistisen, laadukkaan ja unohtumattoman. Airsoft Areena sijaitsee Keravalla vain 25 minuutin matkan päästä Helsingistä, meille pääsee helposti niin omalla autolla kuin junallakin.

Monipuolinen asearsenaali

Airsoft Arenan asearsenaalista löydät aseet ja tarvikkeet joka lähtöön, olivat kyseessä sitten pistoolit, rynnäkkökiväärit, haulikot, konekiväärit, tarkkuuskiväärit, miinat tai käsikranaatit. VIP-valikoima erottuu perusaseista realistisimmilla ominaisuuksilla, esimerkiksi rekyyli tai hylsyn ulosheitto ovat kuin oikeasta elämästä. Pelikokemuksen parantamiseksi perusaseisiin asennetaan kollimaattorit, valot sekä optiset tähtäimet. Muovikuulan lentonopeus on säädetty 120 m/s tasolle turvallisuussyistä.

Ampumarata ja suorat lähetykset

Areenan ensimmäisessä kerroksessa on neljän radan ampumarata interaktiivisella näytöllä. Täällä voi harjoitella pistooli- ja rynnäkkökivääriammuntaa tai tutustua turvallisessa ympäristössä airsoft-aseiden käyttöön ohjaajan avustuksella. Voit myös seurata suorassa lähetyksessä areenalla käytäviä pelejä toisen kerroksen kahvilan näytöiltä.

Muonitus

Mikään armeija maailmassa ei taistele tyhjällä vatsalla, eikä yksikään sotilas kieltäydy kylmistä virvokkeista, oluesta, kahvista, juuri paistetuista ja täytetyistä blineistä tai salaatista. Voit nauttia kenttäkeittiön antimista kahvilassa ja samalla seurata näytöiltä areenan taisteluja. Voimme tarvittaessa järjestää isommatkin juhlat jopa 80 ihmiselle. Pyydä tarjous!

SAUNAT JA SUIHKUT

Mikä voisi olla parempaa kuin rentouttava lepohetki saunassa, jossa voit käydä läpi ystäväsi kanssa pelin yksityiskohdat? Saunan hinta on 50€ ja se tulee varata pelin varauksen yhteydessä tai paikan päällä ennen peliä. 

SÄILYTYSLOKEROITA

Lompakoita, puhelimia, timantteja, maitohampaita, äidin valokuvia ja muita arvotavaroita varten asiakkaiden on käytössä säilytyslokerot. Lokerot sijaitsevat asehuoneessa ja ovat koko ajan videovalvonnan alla. Vaatelokeroita varten tarvitsen oman kaappi lukon. 

Tervetuloa naispelaajat!

Airsoft Arena sopii erinomaisesti myös naisille. Naisten käytössä on oma pukuhuone ja sauna.

mosin.png

Laaja valikoima tarkkuuskiväärejä

m9.png

Yli 35 erilaista pistoolia

p90.png

Laaja valikoima erikoisaseita

m16.png

Yli 25 erilaista rynnäkkökivääriä

Pelejä joka lähtöön

Haluatko olla pankkiryöstäjä, erikoisagentti tai eliittijoukon sotilas? Airsoft Arenalla pääset toteuttamaan unelmasi ja kokeilemaan mitä erilaisimpia rooleja. Voit pelastaa panttivankeja, ottaa kiinni rosvoja tai paeta rikospaikalta. Tai ehkäpä oletkin yksinäinen susi? Meillä sekin on mahdollista.

Oma pelisivu

Kun olet rekisteröitynyt sivuillamme, saat tunnukset henkilökohtaiselle pelisivulle. 

Katutaso

Peli käynnistyy katutasolta, josta pelaajat siirtyvät kaupungin ytimeen. Kolmen rakennuksen lisäksi kadulla on kioski, palanut auto ja puu, jotka tarjoavat taistelijoille väliaikaista suojaa. Katutasossa olevat tilat ovat kalustettuja toimistoja. Ole tarkkana, koska osa seinistä läpäisee vihollistulen.

Varauloskäynnit löytyvät salin päädyistä.

Toinen kerros

Kerroksen ikkunat, parvet ja sillat mahdollistavat erinomaiset asemat suojatulelle. Taisteluasemat kakkoskerroksessa varmistavat hyvät tuliasemat ja siksi sen hallinnasta tullaan käymään kovia taisteluita, jotka vaativat joukkueeltasi täydellistä kurinalaisuutta sekä hyvin koordinoitua ja suunnitelmallista toimintaa.

Kolmas kerros

Tiedustelutietojen mukaan kolmannen kerroksen tilat soveltuvat erinomaisesti tähystys- ja tarkkaampujien asemiksi. Tiloihin on vaikea päästä ja taisteluaseman tuhoaminen vie runsaasti vastapuolen resursseja. Samalla ylhäältä avautuu erinomainen näköala melkein koko taisteluareenalle, mikä mahdollista sen suvereenin hallinnan.

HUOM! Julkisissa peleissä kolmas kerros ei ole käytössä.

Huomio!

Kaikissa Airsoft Arenan tiloissa on tallentava videovalvonta. Haluamme varmistaa, että pelikokemuksesi olisi laadukas ja turvallinen. Pyydämme ilmoittamaan henkilökunnalle havaitsemastanne mahdollisesta ilkivallasta ja varkausepäilyistä. Ilmoitamme kaikki ilkivalta- ja varkaustapaukset poliisille. Ilkivaltaan ja varkauksiin syyllistyneille voidaan myös määrätä porttikielto areenalle.

SEURAA MEITÄ

bottom of page