top of page
shvarc.jpg

AIRSOFT АРЕНА

ASA EXTREME AREENAN VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

 

ASA Extreme Areenan verkkokauppa on Kerava Areena Oy:n (2154385-6) Valmistama verkkopalvelu, jossa on käytössä Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) maksunvälityspalvelu. Verkkokaupasta voit ostaa ASA Extreme Areenan lahjakortteja arvolla. Lahjakortin ostaminen verkkokaupastamme edellyttää rekisteröintiä. Käyttämällä verkkokaupan palveluita käyttäjä sitoutuu noudattamaan alla esitettyjä ehtojamme.


LAHJAKORTTIEN KÄYTTÖPAIKAT


ASA Extreme Areenan arvolla ladatut lahjakortit kelpaavat maksuvälineeksi toimipisteessämme Keravalla.


LAHJAKORTTIEN OSTAMINEN JA TOIMITUSTAPA


Lahjakortin ostaminen verkkokaupastamme edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.


Verkkokaupasta ostettu lahjakortti toimitetaan aina sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiin. Asiakas voi halutessaan lähettää lahjakortin eteenpain lahjan saajalle tai tulostaa lahjakortin itse. Sähköpostin vahvistuksen yhteydessä ilmoitetaan ostoksen hinta ja toimitetut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen oston yhteydessävoimassa oleviin käyttöehtoihin.


LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLO JA KÄYTTÖPAIKAT


Verkkokaupasta ostetut ja arvolla ladatut ASA Extreme Areenan-lahjakortit käyvät Keravan toimipisteessä.


Verkkokaupasta ostettuja pelikertoja voi käyttää ainoastaan Keravan toimipisteissä. Pelikerroilla maksettaessa voi maksaa ainoastaan pelejä avoimilla vuoroilla.


Tulosta lahjakortin vahvistusviesti ja ota mukaasi tullessasi ja näytä se kassalla. Voit näyttää lipun koodin kassalla myös älypuhelimestasi. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.


KADONNUT LAHJAKORTTI


ASA Extreme Areena tai Kerava Areena Oy eivät vastaa kadonneista lahjakorteista. 

 

PERUUTUSEHDOT


Verkkokaupasta ostetuilla lahjakorteilla on kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus, joka on 14 vuorokautta lahjakortin ostopäivästä. Palautettavan lahjakortin tulee olla kokonaan käyttämätön. Jos asiakas haluaa palauttaa lahjakortin tulee hänen ottaa yhteyttä ASA Extreme Areenan asiakaspalveluun.


Palautusta varten tulee asiakkaan toimittaa kopion viestistä, jossa on saamansa lahjakortin koodi näkyvissä.


ASA Extreme Areena ei vastaa käyttämättä jääneistä tai vanhentuneista lahjakorteista. Lahjakorttia ei voida muuttaa rahaksi. 


MAKSUTAVAT


Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostotapahtuman

yhteydessä verkkomaksuna Checkoutin kautta. Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard  -korteilla.

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) ja se on osa Nets-perhettä. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.


Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6 


Käyntiosoite: Hämeenkatu 6 A, 5. kerros


Puhelin: 0800 552 010


Checkout on osa Nets-konsernin omistamaa Paytrailia.


Luottokorttimaksut:


Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


YLIVOIMAINEN ESTE


Kerava Areena Oy ja ASA Extreme Areena eivät vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä menetyksistä tai muista haitoista.


MUUTOKSET TILAUS- JA TOIMITUSEHTOIHIN


Kerava Areena Oy pidättää oikeuden  muuttaa tilaus- ja toimitusehtojaan. 


ONGELMATILANTEET LAHJAKORTIN TOIMITUKSESSA


Mikäli lahjakortti ei tule sähköpostiisi toimi näin:


- Tarkista roskapostilaatikkosi

- Tarkista kirjoititko sähköpostiosoitteesi oikein rekisteröityessäsi

- Tarkista, että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä


Tarvittaessa toimitamme lahjakorttisi uudestaan, ota yhteyttä

asiakaspalveluumme ja ilmoita yhteystietosi, lahjakortin ostopäivä,

lahjakortin summa ja mahdollisimman tarkka kellonaika.

Lähetämme uuden lahjakortin mahdollisimman pian

aukioloaikanamme.


Verkkokaupan asiakaspalvelusta vastaa arkisin 11-19

ASA Airsoft Areena Kerava, info@airsoft-arena.fi, puh. 050 303 8741

bottom of page