EI ENÄÄ TYLSIÄ FIRMAN JUHLIA

Yritysjuhlat, pikkujoulut, virkistys- ja hyvinvointipäivät

ERITYISTARJOUKSET

Tilaamalla tapahtuman 15-40 pelaajalle, saat miesten ja naisten saunat tunniksi kaupan päälle!

AIRSOFT AREENA - TAATUSTI ERILAISET FIRMAN JUHLAT

Oletko kyllästynyt tylsiin ja puuduttaviin firman juhliin? Uusi Airsoft Areena on taatusti erilainen ja jännittävä liikunnallinen elämys, joka sopii niin miehille kuin naisille. Käytössäsi on Euroopan suurin ympärivuotinen kuulasotakaupunki ja sen monipuoliset palvelut, joihin kuuluvat mm. digitaalinen ampumarata, pingispöytä, saunat, kahvila- ja ravintolapalvelut. Tästä on helppo aloittaa ikimuistoisen päivän suunnittelun. Usko pois, näistä juhlista tarinaa riittää moneksi vuodeksi eteenpäin!

Valitse itsellesi sopiva ase ja varusteet sekä ryhmällesi sopiva peliskenaario

Koe poikkeuksellisen aito taistelukokemus ja haasta tiimisi yhteistyökyky

Nauti kollegojen kanssa laatuajasta saunan, hyvän ruoan ja juomien merkeissä

AIRSOFT AREENA PÄHKINÄKUOREESSA

Airsoft Areena on Euroopan suurin lämmitetty ympärivuotinen kuulasotakaupunki. 1700 neliömetriä, kolme kerrosta, kymmeniä huoneita, portaita, siltoja, yli sata erilaista perus- ja VIP-valikoiman asetta, ainutlaatuinen osumatunnistusjärjestelmä, mukavat varusteet ja turvalliset suojavälineet tekevät pelielämyksestä todella realistisen ja unohtumattoman. Se on todennäköisesti kovinta mitä olet ikinä kokenut!

Yli 1700 m2 pelitilaa ja kolme kerrosta

Yli 100 erilaista asetyyppiä

Erilaisia peliskenaarioita

AIDONTUNTUISET ASEET

Aseiden paino ja ulkonäkö, materiaalit, rekyyli, hylsyn ulosheitto, laser-, lämpö- ja optiset tähtäimet, valot, valojuovaammukset ja monet muut tekijät takaavat sen, että pelielämys tuntuu aidolta ja realistiselta.

33.jpg
16 (2).jpg
27 (2).jpg

USEITA ERI PELISKENAARIOITA

Kaikki pelimme perustuvat ammattilaisten laatimiin käsikirjoituksiin. Valitse itse roolisi - voit olla pankkiryöstäjä, poliisi, taistelija tai erikoisjoukkojen sotilas.

Oletko joskus halunnut tehdä täydellisen pankkiryöstön? Meillä voit kokea senkin! Ryöstön jokaisessa vaiheessa joudut suorittamaan tehtäviä, jotka antavat sinulle lisää aikaa ja viivyttävät erikoisjoukkojen saapumista. Voit osallistua peliin myös poliisien puolella, jolloin tehtäväksesi jää panttivankien pelastaminen ja ryöstösaaliin takavarikointi. Valitse itse, millä puolella taistelet!

Tiedustelutietojen mukaan ääritaistelijaryhmä on asentanut kaupungin liiketiloihin pommin. Tiimisi tehtävänä on paikallistaa räjähde, tehdä rynnäkkö ja purkaa pommi. Erehdyt pahasti, jos kuvittelet, että tehtävästä tulee helppo, sillä vastustaja tekee kaikkensa pommin suojelemiseksi. Vaikeutta lisää myös se, että pommin purku vie aikansa. Asetu asemiin ja tue tiimiäsi, millä puolella tahansa taisteletkaan.

Syndikaattiryhmä valloitti kolme tärkeää viestintäkeskusta kaupungissa. jos et saa ne takaisin, kaupunki on hyökkääjien käsissä. SWAT: n on valloitettava nämä kohdat ja suojata niitä, kunnes pääjoukot saapuvat.

Nyt on Team DeathMatch:in aika. Vain vahvin tiimi selviää!

SAUNAT, PUKUHUONEET JA SUIHKUT

Mikä voisi olla parempaa kuin rentouttava lepohetki saunassa, jossa voit käydä läpi ystäväsi kanssa pelin yksityiskohdat? Saunan hinta on 25€/h ja se tulee varata pelin varauksen yhteydessä tai paikan päällä ennen peliä. Unohtuiko vaatekaapin lukko? Ei hätää! Voit kätevästi ostaa sen palvelutiskiltämme. Saunaan mahtuu samaan aikaan noin 7hlö.

UPEASTI SISUSTETUT & MONIPUOLISET TILAT

Airsoft Areenan tilat sopivat mainiosti isompienkin juhlien järjestämiseen. Pyydä tarjous ja järjestä ikimuistoiset firman juhlat, pikkujoulut, polttarit tai synttärit! Muista myös tarjoilut!

TOIMIVA RATKAISU SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

Ympärivuotinen sisäpeliareena

Mukavat suojavarusteet

Ei sotkua ja väritahroja

Saunat & suihkut miehille ja naisille

Erinomainen sijainti pk-seudulla ja oma parkkipaikka