KOULURETKET & URHEILUSEURAT

Luokkaretket, liikuntatunnit, joukkueet- ja seurat

ERITYISTARJOUKSET

Tilaamalla tapahtuman 15-40 pelaajalle, saat miesten ja naisten saunat tunniksi kaupan päälle!

JOUKKUEET JA SEURAT

Oletko kyllästynyt tylsiin ja puuduttaviin luokkaretkeihin? Uusi Airsoft Areena on taatusti erilainen ja jännittävä liikunnallinen elämys, joka sopii koululaisille ja opettajille. Käytössäsi on Euroopan suurin ympärivuotinen kuulasotakaupunki ja sen monipuoliset palvelut, joihin kuuluvat mm. digitaalinen ampumarata, pingispöytä, saunat, kahvila- ja ravintolapalvelut. Tästä on helppo aloittaa ikimuistoisen päivän suunnittelun. Usko pois, näistä peleistä tarinaa riittää moneksi vuodeksi eteenpäin!

LUOKKARETKET JA LIIKUNTATUNNIT

Unohtumattomat kauden päättäjäiset tai erilainen treeni. Joukkueen yhteisiin tapahtumiin suosittelemme yksityispelejä, jolloin pelitapahtuma on enemmän ryhmänne ihan oma juttu. Voitte valita tapahtumaanne pelkät pelit tai valmiiksi räätälöidyn tapahtumapaketin. Airsoft arena tarjoaa nuorten parissa toimiville joukkueille ja harrasteseuroille liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä reiluun hintaan, ks. hinnat alta.

Valitse itsellesi sopiva ase ja varusteet sekä ryhmällesi sopiva peliskenaario

Koe poikkeuksellisen aito taistelukokemus ja haasta tiimisi yhteistyökyky

Nauti luokkatovereiden kanssa laatuajasta saunan, hyvän ruoan ja juomien merkeissä

JOUKKUEET JA SEURAT

Airsoft Areena on Euroopan suurin lämmitetty ympärivuotinen kuulasotakaupunki. 1700 neliömetriä, kolme kerrosta, kymmeniä huoneita, portaita, siltoja, yli sata erilaista perus- ja VIP-valikoiman asetta, ainutlaatuinen osumatunnistusjärjestelmä, mukavat varusteet ja turvalliset suojavälineet tekevät pelielämyksestä todella realistisen ja unohtumattoman. Se on todennäköisesti kovinta mitä olet ikinä kokenut!

Yli 1700 m2 pelitilaa ja kolme kerrosta

Yli 100 erilaista asetyyppiä

Erilaisia peliskenaarioita

AIDONTUNTUISET ASEET

Aseiden paino ja ulkonäkö, materiaalit, rekyyli, hylsyn ulosheitto, laser-, lämpö- ja optiset tähtäimet, valot, valojuovaammukset ja monet muut tekijät takaavat sen, että pelielämys tuntuu aidolta ja realistiselta.

33.jpg
16 (2).jpg
27 (2).jpg

USEITA ERI PELISKENAARIOITA

Kaikki pelimme perustuvat ammattilaisten laatimiin käsikirjoituksiin. Valitse itse roolisi - voit olla pankkiryöstäjä, poliisi, taistelija tai erikoisjoukkojen sotilas.

SAUNAT, PUKUHUONEET JA SUIHKUT

Mikä voisi olla parempaa kuin rentouttava lepohetki saunassa, jossa voit käydä läpi ystäväsi kanssa pelin yksityiskohdat? Saunan hinta on 25€/h ja se tulee varata pelin varauksen yhteydessä tai paikan päällä ennen peliä. Unohtuiko vaatekaapin lukko? Ei hätää! Voit kätevästi ostaa sen palvelutiskiltämme. Saunaan mahtuu samaan aikaan noin 7hlö.

UPEASTI SISUSTETUT & MONIPUOLISET TILAT

Airsoft Areenan tilat sopivat mainiosti isompienkin juhlien järjestämiseen. Pyydä tarjous ja järjestä ikimuistoiset firman juhlat, pikkujoulut, polttarit tai synttärit! Muista myös tarjoilut!

TOIMIVA RATKAISU SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ

Ympärivuotinen sisäpeliareena

Mukavat suojavarusteet

Ei sotkua ja väritahroja

Saunat & suihkut miehille ja naisille

Erinomainen sijainti pk-seudulla ja oma parkkipaikka