ARENA | Airsoft-Arena

Airsoft Arena

Euroopan suurin taktinen taisteluareena odottaa!

Euroopan suurin taisteluareena

1700 m2 pelitilaa

3 kerrosta

Erilaisia pelimuotoja

Euroopan suurin kuulapeliareena!

Airsoft Arena on Euroopan suurin lämmitetty ympärivuotinen kuulasotakaupunki. 1 700 neliömetriä, kolme kerrosta, kymmeniä huoneita, portaita, siltoja, yli sata erilaista perus- ja VIP-valikoiman asetta, ainutlaatuinen osumatunnistusjärjestelmä, mukavat varusteet ja turvalliset suojavälineet tekevät pelielämyksestä todella realistisen, laadukkaan ja unohtumattoman. Airsoft Areena sijaitsee Keravalla vain 25 minuutin matkan päästä Helsingistä, meille pääsee helposti niin omalla autolla kuin junallakin.

Monipuolinen asearsenaali

Airsoft Arenan asearsenaalista löydät aseet ja tarvikkeet joka lähtöön, olivat kyseessä sitten pistoolit, rynnäkkökiväärit, haulikot, konekiväärit, tarkkuuskiväärit, miinat tai käsikranaatit. VIP-valikoima erottuu perusaseista realistisimmilla ominaisuuksilla, esimerkiksi rekyyli tai hylsyn ulosheitto ovat kuin oikeasta elämästä. Pelikokemuksen parantamiseksi perusaseisiin asennetaan kollimaattorit, valot sekä optiset tähtäimet. Muovikuulan lentonopeus on säädetty 120 m/s tasolle turvallisuussyistä.

Ampumarata ja suorat lähetykset

Areenan ensimmäisessä kerroksessa on neljän radan ampumarata interaktiivisella näytöllä. Täällä voi harjoitella pistooli- ja rynnäkkökivääriammuntaa tai tutustua turvallisessa ympäristössä airsoft-aseiden käyttöön ohjaajan avustuksella. Voit myös seurata suorassa lähetyksessä areenalla käytäviä pelejä toisen kerroksen kahvilan näytöiltä. Kun peliaikasi lähestyy, kahvilassa syttyvät merkkivalot kertovat pelin alkamisesta.

Tervetuloa naispelaajat!

Airsoft Arena sopii erinomaisesti myös naisille. Naisten käytössä on oma pukuhuone ja sauna.

Laaja valikoima tarkkuuskiväärejä

Yli 35 erilaista pistoolia

Laaja valikoima erikoisaseita

Yli 25 erilaista rynnäkkökivääriä

Pelejä joka lähtöön

Haluatko olla pankkiryöstäjä, erikoisagentti tai eliittijoukon sotilas? Airsoft Arenalla pääset toteuttamaan unelmasi ja kokeilemaan mitä erilaisimpia rooleja. Voit pelastaa panttivankeja, ottaa kiinni rosvoja tai paeta rikospaikalta. Tai ehkäpä oletkin yksinäinen susi? Meillä sekin on mahdollista.

Katutaso

Peli käynnistyy katutasolta, josta pelaajat siirtyvät kaupungin ytimeen. Kolmen rakennuksen lisäksi kadulla on kioski, palanut auto ja puu, jotka tarjoavat taistelijoille väliaikaista suojaa. Katutasossa olevat tilat ovat kalustettuja toimistoja. Ole tarkkana, koska osa seinistä läpäisee vihollistulen. 

Varauloskäynnit löytyvät salin päädyistä.

Kolmas kerros

Tiedustelutietojen mukaan kolmannen kerroksen tilat soveltuvat erinomaisesti tähystys- ja tarkkaampujien asemiksi. Tiloihin on vaikea päästä ja taisteluaseman tuhoaminen vie runsaasti vastapuolen resursseja. Samalla ylhäältä avautuu erinomainen näköala melkein koko taisteluareenalle, mikä mahdollista sen suvereenin hallinnan.

Oma pelisivu

Kun olet rekisteröitynyt sivuillamme, saat tunnukset henkilökohtaiselle pelisivulle. Näille sivuille kootaan ajan myötä pelitilastosi, kuten voitot ja tappiot, onnistuneiden tehtävien määrä, osumien määrä sekä niiden laatu, kuten esimerkiksi pää- ja vartalo-osumat. Saat peleistä ja tehtävistä pisteitä, joiden avuilla kasvat kohti areenan parasta pelaaja. Mitä enemmän pelejä olet pelannut, sitä korkeammaksi nousee myös sinun peliarvosi.

Toinen kerros

Kerroksen ikkunat, parvet ja sillat mahdollistavat erinomaiset asemat suojatulelle. Taisteluasemat kakkoskerroksessa varmistavat hyvät tuliasemat ja siksi sen hallinnasta tullaan käymään kovia taisteluita, jotka vaativat joukkueeltasi täydellistä kurinalaisuutta sekä hyvin koordinoitua ja suunnitelmallista toimintaa.

Huomio!

Kaikissa Airsoft Arenan tiloissa on tallentava videovalvonta. Varusteisiin ja aseisiin on asennettu erilliset mikrosirut, joilla estetään niiden kulkeutuminen areenan ulkopuolelle. Haluamme varmistaa, että pelikokemuksesi olisi laadukas ja turvallinen. Pyydämme ilmoittamaan henkilökunnalle havaitsemastanne mahdollisesta ilkivallasta ja varkausepäilyistä. Ilmoitamme kaikki ilkivalta- ja varkaustapaukset poliisille. Ilkivaltaan ja varkauksiin syyllistyneille voidaan myös määrätä porttikielto areenalle.

SEURAA

youtube-hover_edited.png
insta-hover_edited.png
vk-hover_edited.png
facebook-hover_edited.png

Ota yhteyttä

050 303 8741

ma             suljettu

ti-pe           15-20

la                11-20

su               varaus

Yleisimmät tiedot

Maksutavat

 • Edenred kortti

 • Edenred mobiil (apple pay, google pay)

 • Edenred setelit

 • Edenred Virikeseteli 

 • Edenred Virikekortti 

 • Smartum-liikuntasetelit

 • Smartum Saldo-kortti

 • Smartum mobiili (smartum pay) 

 • Smartum Visa

 • Pankkikortti

 • Visa, Mastercard 

 • Visa Electron

 • Käteinen

 • Eazybreak mobiili liikuntaseteli

 • ePassin mobiilisovellus

Puuttuvatko omat varusteet? Ei hätää! Airsoft liike MilGear tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet edulliseen hintaan! 

logo_kilpimerkki.png

Yritysasiakkaiden yhteydenotot

filipp@airsoft-arena.fi

© 2018 airsoft-arena.fi