top of page
Arena-1-552KB.jpg
cherep.png

Aloittelijoille tarkoitettu osio

Mitä airsoft tarkalleen on?

Airsoft harrastus on lähtöisin Japanista 1980-luvulla paikallisten aselakien kieltäessä useimpien oikeiden tuliasetyyppien hallussapidon. Kyseistä kieltoa ohitettiin kehittämällä 6 tai 8 mm:n muovikuulia ampuvia replika-aseita. 

Airsoft areenan peleissä on useisti kaksi osapuolta, jotka taistelevat keskenään ja suorittavat tarvittaessa lisätehtäviä (lipun kaappaus, pommin purkaus, kullan ryöstö jne.). Osuman saanut pelaaja putoaa pois pelistä, mutta pääse nopeasti takaisin mukaan käymällä uudellensyntymisaluella, ellei pelinsäännöt toisin määrä. Pelit kestävät pääsäntöisesti 1-3 tuntia.

Voit harrastaa airsoftia areenalla ystävien kanssa tai vaikkapa yksin. Vastusta ja peliseuraa saat muista pelaajista.

PELIIN VALMISTAUTUMINEN JA VARUSTEET

Suosittelemme aina ilmoittautumaan peleihin pelikalenterin kautta pelipaikan varmistamiseksi. Pelien aloitusajat ovat viitteelisiä, mutta suosittelemme tulemaan ajoissa ohjeistusta ja varusteiden pukemista varten (noin 30min. ennen pelin alkua). ​

Kenelle sopii?

Jos et pelkää kipua ja tykkäät nopean tahtisesta pelistä, airsoft on juuri sinua varten! Ota kuitenkin huomioon, että ikärajamme on 13 vuotta. Alle 13 vuotiaat (10-12v) voivat osallistua ainoastaan ASA Akatemian peleihin tai huoltajan kanssa.

Ennen peliä

Valitse pelipaketti täältä

Saavu paikalle 30 min. ennen pelivuorosi alkua. Ennen peliä hoidetaan maksut, peliin ohjeistaminen, joukkueiden jako ja pelivarusteiden pukeminen.

Tutustu myös sääntöihin ennen kun saavut paikalle.

Mitä mukaan?

Ota mukaan riittävän paksuiset vaatteet, esim. pitkähihainen paita/huppari, urheiluhousut. Paketit eivät sisällä haalareita/housuja. Ota myös munalukko mukaan, koska kaikki vaatekaapit menevät kiinni omilla lukoilla.

Alle 16v. pitää olla mukana myös huoltajan suostumus dokumentti

Peleihin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu peleihin ennakkoon. Näin varmistat paikkasi myös julkisissa peleissä haluamanasi ajankohtana. Varaa pelit pelikalenterin kautta.

ump_new.png

Varusteet

Saat käyttöösi kaikki tarvittavat varusteet (liivin hanskat, kaulasuoja, maskin), sekä airsoft-sähköaseen ja lippaat. Paketit eivät sisällä haalareita/housuja. 

Säilytyslokeroita

Lompakoita, puhelimia, timantteja, maitohampaita, äidin valokuvia ja muita arvotavaroita varten asiakkaiden on käytössä säilytyslokerot. Lokerot sijaitsevat asehuoneessa ja ovat koko ajan videovalvonnan alla. Vaatelokeroita varten tarvitsen oman kaappi lukon. 

bottom of page