Hinnat airsoft harrastajille

Olet varmasti tietoinen siitä mikä on airsoft, jos omistat kaikki tarvittavat varusteet. Suosittelemme käydä pelaamassa meidän Euroopan suuremmalla taisteluareenalla ja saada enemmän kokemusta. Takaamme, että pelin vauhti on tosi nopea ja adrenaliini pääsee maksimiin.

HINNASTO VOIMASSA 1.10.2018 - 31.8.2019

Nämä hinnat koskevat vain omia varusteita käyttäviä airsoft-harrastajia. Hintoihin ei sisälly aseiden tai varusteiden vuokrausta eikä kuulia.
Omien kuulien käyttö sallittu

Lipputyppi Kesto Hinta
Päivälippu 1 päivää 24,90 €
Kausilippu / kk 4 viikkoa 45,00 € / kk jatkuva tilaus
Sarjalippu 10h 4 viikkoa 59,90 € ostetava kassalta

Pakko tietää: jäseneksi liittyminen

Tilauksen käsittely ja toimitus

Tilauksen rekisteröinnin ja maksun jälkeen saat ilmoituksen onnistuneesta tilauksesta ja maksusta. Kun korttisi on valmis, sinulle lähetetään sähköpostiosoitteesen ilmoituksen, tämän jälkeen voit hakea korttisi / lippusiheti kassalta, kun todistat henkilöllisyytesi ja ikäsi. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. ASA-kortin valmistus kestää noin 14 työpäivää.

Alaikäiset

Alaikäisen asiakaskortin rekisteröintiä varten tarvitaan vanhempien kirjallinen lupa ennen kun teemme tilauksen. Jos lapsi on 16-vuotias tai vanhempi, lapsesi voi tuoda kirjallisen luvan. Huomio: varmista, että sinulla on henkilöllisyystodistuksesi mukana. Jos lapsi on alle 16-vuotias, tässä tapauksessa vanhempien pitää tuoda kirjallisen luvan henkilökohtaisesti. Huomio: varmista, että sinulla on henkilöllisyystodistuksesi mukana.

Sääntöjen rikkominen

Asiakaskortti on henkilökohtainen ja sitä voit käyttää vain sinä. Jos rikot kyseistä sääntöä, asiakkuutesi lopetetaan ilman erillistä ilmoitusta ja samalla sinut lisätään mustalle listalle kolmeksi kuukaudeksi. Rikoksentekijöitä voivat kuitenkin näiden kolmen kuukauden aikana käyttää ASA AirSoft areenan palveluita vain normaaleilla hinnoilla ilman asiakkuus bonuksia..

Ota yhteyttä!

Palautetta, ideoita tai ehdotuksia? Kirjoita meille, vastaamme mielellämme kysymyksiin!